Szkolenia

Proponujemy Państwu multimedialne szkolenia z zakresu:

  • Zasad GHP / GMP
  • Standardów BRC / IFS
  • Systemów Bezpieczeństwa Żywności HACCP / ISO 22000
  • Systemu Zarządzania Jakością ISO 9001
  • Prowadzenia auditu
  • Przepisów prawa żywnościowego

Powyższy zakres szkoleń może być przedstawiony dla managerów jak również
dla pracowników niższego szczebla.

Wysoka jakość usług szkoleniowych zapewniana jest poprzez:

  • Umiejętnie przekazywaną wiedzę
  • Prezentowanie licznych przykładów praktycznych
  • Trafnie dobrane tematy do konkretnej grupy słuchaczy
  • Uaktualnianie informacji zawartych w materiałach szkoleniowych

Usługę szkoleniową prowadzimy jako:

  • Szkolenia otwarte organizowane w miejscach i terminach zaproponowanych przez Akademię HACCP, jak również przez nas proponowane są tematy i programy.
    W trakcie szkoleń otwartych uczestnicy mają możliwość poszerzanie horyzontów, poprzez spotkanie z innymi uczestnikami i wymianę doświadczeń, nawiązania kontaktów biznesowych.
  • Szkolenia zamknięte (dedykowane) organizowane w miejscu i terminie zaproponowanym przez Klienta. Temat oraz program szkolenia jest uzgadniany pomiędzy Klientem a Akademią HACCP .
    Wybierając powyższe szkolenie mają Państwo możliwość wyboru miejsca i terminu szkolenia, indywidualizacji szkolenia dostosowanego do prowadzonej przez Państwa branży.

Uczestnictwo w szkoleniu kończy się testem oceniającym zdobytą wiedzę.
Każdy z uczestników otrzymuje komplet materiałów szkoleniowych oraz certyfikaty.
Mamy bogate doświadczenie w prowadzeniu szkoleń dla pracowników firm produkcyjnych
z branży spożywczej i nie tylko, firm zajmujących się działalnością gastronomiczną,
obrotu żywnością (hurtownie, sklepy) a także klientów PCPR, MOPS, GOPS oraz osób bezrobotnych.

Projekt i wykonanie Creato 2010 - Pozycjonowanie stron Grudziądz